Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

06 December 2022

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Πιο κοντά στην αθώωση η Halep

    Ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση και αθώωσή της βρίσκεται η Simona Halep, η οποία θυμίζουμε πως είχε βγει θετική σε έλεγχο ντόπινγκ νωρίτερα φέτος. Η εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα και

    ...

Βγήκαν οι …ρακέτες στην πλατεία της Πτολεμαΐδας

                          Έπαιξαν και διασκέδασαν με φόντο τα φιλέ, μικροί και μεγάλοι                         

Αθρόα και ένθερμη η συμμετοχή, μικρών και μεγάλων, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για Street Tennis στην πλατεία της πόλης.

Ως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά ηλικίας 4ων ως 13 ετών που ανυπόμονα περίμεναν τη σειρά τους να παίξουν και να μάθουν χρήσιμα πράγματα για το άθλημα.

Ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά ο κόσμος ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο ΟΑΠ δεν παύει να αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης που έχουμε καταφέρει να καλλιεργήσουμε για το άθλημα αλλά και τις προσπάθειας που κάνουμε, σε καθημερινή βάση, με τα μέλη μας, είτε πρόκειται για παιδιά αγωνιστικών τμημάτων είτε πρόκειται για μέλη τμημάτων που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το τένις.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κόσμο που πάντα εκδηλώνει ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Όμιλο και τους εθελοντές μας που στηρίζουν ουσιαστικά τις δράσεις μας.

Ραντεβού στο επόμενο event.

                                                                                           Γραφείο Τύπου

 

FaceBook  Twitter
Tuesday the 6th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon